Fjernarbejderhuset i Tranum – et gratis tilbud


Har du brug for arbejdsro, for hurtig internetforbindelse, for at printe eller kopiere, så er Fjernarbejderhuset i Tranum, Hedevej 4, lige stedet. Og det er indtil videre gratis! Ud over 1 GB internet og print-/kopifaciliteter stiller Fjernarbejderhuset også skrivebord og kontorstol til rådighed. Det er desuden muligt at booke mødelokaler med diverse teknisk udstyr, og der er adgang til fælleskøkken, hvor der er, hvad der er brug for både til dagligt brug og møder. Som bruger er det også muligt at booke overnatning, frokost og anden forplejning med rabat hos Himmerlandsfonden, som Fjernarbejderhuset er bygget sammen med. Ifølge Fjernarbejderhusets daglige leder, Per Lorenzen, er det et åbent tilbud til alle:


”Vi er blevet opmærksomme på, at der er sommerhusejere i området, som gerne vil bruge huset. Dels på grund af dårlig netadgang i området, dels fordi det giver mulighed for at opholde sig længere tid i sommerhuset. Det vil vi gerne give mulighed for – og behovet for brug af huset afslører sig jo først hen ad vejen. Derfor ser vi også bort fra det oprindelige krav om, at man skal have bopæl i Region Nordjylland for at benytte Fjernarbejderhuset. Huset er tilgængeligt for alle,” forklarer Per Lorenzen.


Er du interesseret, så kig forbi på Hedevejen 4 eller kontakt Per Lorenzen på mobil 4085 2200 / mail: pl@vonlorenz.dk

Læs nærmere om Fjernarbejderhuset på tranumnet.dk og facebook

 

Fjernarbejderhuset i Tranum er blevet til i et samarbejde mellem Tranum Landsbyråd, Jammerbugt Kommune, Region Nordjylland Vækstforum, Bredbånd Nord og EU Fond for Regionaludvikling.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk